Filteri
L
Lokacija
Lokacija Nazad

Usluge skladištenja

MAGACIN 170M2 - ZA SKLADIŠTENJE ROBE ILI ZA IZDAVANJE KAO POSLOVNI POSTOR - 0

MAGACIN 170M2 - ZA SKLADIŠTENJE ROBE

Magacin od 170 m2. Nudimo prijem i skladištenje robe na određeno ili neodređeno vreme (dan, mesec..)   Mogućnost skladištenja malih i velikih količina zbog prostranosti hala. Omogućen prilaz šleperom za lak utovar i istovar. Sva roba je obezbeđena video nadzorom, kao i alarmom. Mogućnost izdavanja magacina. Prostor se nalazi na obilaznici puta Zemun – Pančevo i udaljen je 2 km od auto puta.
cena: kontakt
Srbija, Beograd
Premium oglas
MAGACIN 140 M2 - ZA SKLADIŠTENJE ROBE ILI ZA IZDAVANJE KAO POSLOVNI POSTOR - 0

MAGACIN 140 M2 - ZA SKLADIŠTENJE ROBE

Magacin od 140 m2. Nudimo prijem i skladištenje robe na određeno ili neodređeno vreme (dan, mesec..)   Mogućnost skladištenja malih I velikih količina zbog prostranosti hala. Omogućen prilaz šleperom za lak utovar I istovar. Sva roba je obezbeđena video nadzorom, kao I alarmom. Mogućnost izdavanja magacina. Prostor se nalazi na obilaznici puta Zemun – Pančevo i udaljen je 2 km od auto puta.
cena: kontakt
Srbija, Beograd
Premium oglas
MAGACIN 100 M2 (SA POSEBNIM ULAZOM) - ZA SKLADIŠTENJE ROBE ILI ZA IZDAVANJE KAO POSLOVNI POSTOR - 0

MAGACIN 100 M2 (SA POSEBNIM ULAZOM) - ZA SKLADIŠTENJE ROBE

Magacin sa posebnim ulazom iz dvorišta od 100 m2. Nudimo prijem i skladištenje robe na određeno ili neodređeno vreme (dan, mesec..) Mogućnost skladištenja malih I velikih količina zbog prostranosti hala. Omogućen prilaz šleperom za lak utovar I istovar. Sva roba je obezbeđena video nadzorom, kao I alarmom. Mogućnost izdavanja magacina. Prostor se nalazi na obilaznici puta Zemun – Pančevo i udaljen je 2 km od auto puta.
cena: kontakt
Srbija, Beograd
Premium oglas
HALA ZA SKLADIŠTENJE ROBE I ZA IZDAVANJE KAO POSLOVNI POSTOR - 2

HALA - ZA SKLADIŠTENJE ROBE

Velika hala od 750 m2 (visine 6m) i hale koja je spojena sa njom od 160 m2. Nudimo prijem i skladištenje robe na određeno ili neodređeno vreme (dan, mesec..)   Mogućnost skladištenja malih I velikih količina zbog prostranosti hala. Omogućen prilaz šleperom za lak utovar I istovar. Sva roba je obezbeđena video nadzorom, kao I alarmom. Mogućnost izdavanje hale. Prostor se nalazi na obilaznici puta Zemun – Pančevo I udaljen je 2 km od auto puta.
cena: kontakt
Srbija, Beograd
Premium oglas
Back to Top