Aparati za palačinke i Palačinkare

Aparat za palačinke –  Gotham - 0

Aparat za palačinke – Gotham

Nelepljiva unutrašnjost ovog fantastičnog Gotham – aparata za palačinke pomaže u promociji zdrave ishrane tako što omogućava manju upotrebu ulja ili maslaca.
cena: 1.580 DIN
Srbija, Beograd
Premium oglas
Aparat za palačinke - 0

Aparat za palačinke

Električni tiganj za palačinke. Pripremite domaće palačinke nikad lakše i brže sa ovim fenomenalnim aparatom.
cena: 2.430 DIN
Srbija, Beograd
Premium oglas
Električni aparat za pravljenje palačinki - 0

Električni aparat za pravljenje palačinki

Električni aparat za pravljenje palačinki je izuzetan alat koji vam omogućava da uronite površinu za prženje u testo tako da možete da pustite da višak kaplje i da napravite najtanje moguće palačinke.
cena: 2.500 DIN
Srbija, Beograd
Premium oglas
Aparat za palačinke DSP KC3018 - 0

Aparat za palačinke DSP KC3018

Aparat sa kojim ćete napraviti palačinke za samo nekoliko minuta Jednostavan za čišćenje ovaj aparat na sebi poseduje premaz koji onemogućava lepljenje, a takođe ne ostavlja ostatke.
cena: 4.620 DIN
Srbija, Beograd
Premium oglas
Aparat za palačinke DSP KC3016 - 0

Aparat za palačinke DSP KC3016

Aparat za pravljenje palačinki. Za samo nekoliko minuta napravite palačinke, brzo i jednostavno, bez da uprljate sebe i kuhinju. Aparat za palačinke je idealan za brzo kuvanje. Izrađen je od livenog aluminijuma što ga čini izdržljivim i otpornim. Aparat poseduje automatsku kontrolu temperature.
cena: 3.910 DIN
Srbija, Beograd
Premium oglas
Aparat za palačinke - 0

Aparat za palačinke

Ručna mašina za savršene palačinke u crvenoj boji. Sipajte sastojke, umutite i dozirajte testo direktno iz mašine na tiganj,prosto i jednostavno. Mikser, dozer i posuda, sve u jednom. Ručna mašina ima svojstvo mutilice,ne treba vam ni struja niti baterije. Oslobađa tačnu i preciznu količinu testa za savršene palačinke svaki put. Lako se rasklapa za brzo i lako pranje. Sadrži dozer za precizno merenje. Idealno za vikendice i putovanja. Savršena za palačinke, galete, krofne, mafine, uštipke, domaće biskvite, te za domaći majonez, soseve i umake i još mnogo toga.
cena: 1.580 DIN
Srbija, Beograd
Premium oglas
Back to Top