Filteri
Anatomski jastuci
A
Anatomski jastuci
Anatomski jastuci Nazad
L
Lokacija
Lokacija Nazad

Anatomski jastuci

Jastuk Avis Anatomic - 0

Jastuk Avis Anatomic

Jastuk Avis Anatomic Anatomski jastuci od memory pene daju savršenu podršku vratu i kičmi. Pogodan je za Vašu telesnu temperaturu i čini se prijatnim bez obzira na sobnu temperaturu u normalnim uslovima. Uz sve to, karbonizovani Bamboo omotač pospešuje upijanje i neutralizaciju vlage.
cena: kontakt
Srbija, Pančevo
Jastuk Avis Ergonomic veći - 0

Jastuk Avis Ergonomic veći

Jastuk Avis Ergonomic veći Anatomski jastuci od memory pene daju savršenu podršku vratu i kičmi. Pogodan je za Vašu telesnu temperaturu i čini se prijatnim bez obzira na sobnu temperaturu u normalnim uslovima. Uz sve to, karbonizovani Bamboo omotač pospešuje upijanje i neutralizaciju vlage. Ovaj model proizvodi se u 2 dimenzije i to: 60*40*12, 50*30*10.
cena: kontakt
Srbija, Pančevo
TEXTIL MEDIC Jastuk - 0

TEXTIL MEDIC Jastuk

Jastuk TEXTIL MEDIC. Fantastično profilisan jastuk omogućava izbor pozicije pri spavanju. Zahvaljujući anatomskom obliku jastuk podupire vrat na pravi način i glavi daje ispravan položaj i opušteno mirovanje. Šifra proizvoda:3030070
cena: 1.626 DIN
Srbija, Jagodina
Vrlo udoban jastuk za stolicu – Egg Sitter - 0

Vrlo udoban jastuk za stolicu – Egg Sitter

Brend BulbHead Jastuk za sedište u boji Materijal Elasta-jezgro Težina predmeta 0,2 kilograma Dimenzije predmeta DxŠxV 17,4 x 13,4 x 2 inča O ovoj stavci Specijalni jastuk za fleksibilnu potporu tako dobro podržava zadnji deo i kičmu, da možete sedeti na jajetu bez da ga slomite – nijedan drugi jastuk za sedište za stolice ne može to obećati!
cena: 790 DIN
Srbija, Beograd
Vazdušni jastuk Husdow - 0

Vazdušni jastuk Husdow

Husdow vazdušni jastuk garantuje miran san uz udobno pozicioniranje glave i vrata. Elastični materijal i vazduh unutar jastuka pružaju fleksibilnost i dobru potporu glavi, nežno se prilagođavajući prirodnim pokretima tela. Takođe održava konstantu temperaturu, vazduh slobodno struji a jastuk zadržava svoju prozračnost.
cena: 3.740 DIN
Srbija, Beograd
Jastuk za sedenje od memorijske pene - 0

Jastuk za sedenje od memorijske pene

Jastuk za sedenje od memorijske pene odlikuje savršen višeslojni dizajn, jedan sloj terapeutskog komfornog gela i dva sloja memorijske pene, oblikovani gornji sloj i potporni donji sloj Savršeni jastuk pomaže u održavanju težine vašeg tela za maksimalnu udobnost
cena: 2.390 DIN
Srbija, Beograd
Jastuk od memorijske pene za leđa - 0

Jastuk od memorijske pene za leđa

Jastuk od memorijske pene koji možete da koristite kod kuće i na poslu, veoma mekanog materijala koji drži vaša leđa Pogodan za auto, kuću, stolicu, tvrda podloga, drzi pravo vaša leđa i smanjuje bol
cena: 1.570 DIN
Srbija, Beograd
Gel jastuk za sedenje – Midy - 0

Gel jastuk za sedenje – Midy

Gel jastuk za sedenje – neka Vam bude udobno gde kog da se nalazite Dvoslojni sklopivi jastuk, apsorpcija udara i raspodela telesne težine. Pogodno za kuću, kancelariju, školske događaje, gledanje sportskih događaja, igranje računarskih igara, putovanje… Tehnologija poboljšana gelom za hlađenje stabilizuje temperaturu i ublažava tačke pritiska. Pomaže u ublažavanju pritiska zbog sedenja kod išijasa, povreda repne kosti, trudnoće, bolova u leđima, bolova u kukovima i drugih problema sa kičmom.
cena: 990 DIN
Srbija, Beograd
Back to Top